Hvordan at forblive positiv i en negativ verden

Har du bemærket, hvordan du føler når du omkring positive mennesker? Du føler dig opløftet, forfrisket og Hvilestrømprincip. Du lærer at livet er hvad du gør det og at du laver din egen “lykke”. Derfor er modsat tilfældet, når du er uheldig at være sammen med negative mennesker. De dræne din energi, er normalt ulykkelig og synes at tiltrække sygdom og ulykke i livet.
Gails historie
Gail er en ven af mine og hun vedrører mig hundrededel gang om situationen hendes bror var i. Gary er en fin nok fyr. Han er hårdtarbejdende, ærlig og en god fader. Hans eneste fejl er, at han er yderst negative. Efter en fem minutters samtale med ham føler du som om du har været ramt af en bus. Han har håndelag for at undergrave din energi på grund af sin negativitet.
Det er interessant, hvordan Garys liv har vendt. Han har ejet et antal virksomheder, og ingen af dem har været vellykket. Han bliver konstant syg og det gør hans to børn. Han er blevet gift to gange og er næsten klar til at binde knude igen. Hvad han ikke indser er, at han er problemet og at det er ligegyldigt hvor mange gange han bliver gift, hans attitude vil følge ham og fortsætte med at skabe udfordringer i sit liv, indtil han arbejder på sig selv.
Gary bebrejder alle sin elendighed på alle og alt andet undtagen sig selv. Han har også et par meget negative venner, som han elsker at være omkring som ikke hjælper ham overhovedet som de alle kondolere med hinanden. Som man siger ‘elendighed elsker selskab’.
Gary har aldrig gjort nogen personlig udvikling og når du sætter det op med ham han haaner altid idé at tro, at han ikke har brug for det.
Gail har forsøgt at få Gary til at se lyset og gøre noget arbejde på sig selv, men han nægter at lytte. Jeg har ofte sagt til Gail, kan du ikke ændre Gary, men du kan ændre din adfærd.
I stedet for at lytte til ham jamre og stønne om hvor hårdt liv er, måske det var tid hun fortalte ham den ærlige sandhed og tilbyde nogle løsninger til ham på samme tid. Hvis han tager ingen handling, ville så hun være bedst at bruge så lidt tid som muligt omkring ham ellers hun fortsat vil blive påvirket af sin negative holdning.
En negativ holdning – grundene til mange folk er fattige
I nyhedsbrevet, The Trident, skrevet af velkendte professionelle investor Lance Spicer, der var en artikel som illustreret hvorfor mange negative mennesker er fattige.
Kort, han modtog et brev fra en dame med angivelse af at hun var blevet sendt i forkert rækkefølge. Hans firma sendte straks den rigtige bog og en note undskylde og bede om, at bogen blive returneret og de ville betale alle udgifter for sin tilbagevenden.
Tilsyneladende var der stadig et problem så Lance besluttede at kontakte kvinden selv. Her er resten af historien…
“Jeg spurgte om hun havde fået den rigtige bog og hun havde. Så spurgte jeg, “Hvad er problemet?”. Hendes reaktion var forudsigelig. Hun sagde, hun var bekymret for at hun ikke ville modtage sin bog og at hun havde været rippet før og blev mistænksomme over for os. Hun havde besluttet at vi ville betale for alle andres synder. Jeg forklarede, “Du blev sendt en $60 bog i stedet for en $30 bog, så du var i front”.
Hun svarede, “Hvad har jeg tænkt mig at gøre med en bog på investeringer? Du skal have penge til at investere i første omgang!” Det var et svar, som sagde det hele. Desværre, denne kvinde var en stereotyp, jeg har mødt eller talt med folk som hende mange gange. De er ofte midaldrende, mærkelig med verden, brød og for at lægge loft over det hele ud, har en lukket sind. Hvorfor? Nå, er det lidt af et mysterium for mig.
Denne kvinde var naturligvis ked af at hun havde ingen penge, men på grund af sin lukkede sind, hun ønskede at lære om investering eller investeringer. Jeg tænkte “Hvad gør folk som hendes tick?” Min konklusion var… “negativitet”.
Bliver negativt og ondt af dig selv er en god måde for resterende fattige. Den ene ting jeg har bemærket, om velhavende og succesfulde mennesker er, at de har præcis den modsatte holdning til denne kvinde. De er glade, positive, tænke lateralt, aldrig acceptere fiasko, har stor beslutsomhed og en umættelig appetit på oplysninger.
Disse mennesker var som dette før de blev rige. De er blevet rige på grund af deres holdning og deres tilgang til livet. Du blive velhavende fordi du tænker som en vinder. Du vil ikke gøre det finansielt, medmindre du har en positiv holdning! www.tridentpress.com.au
Det sidste ord
Arbejde på din egen selvudvikling er den bedste investering, du nogensinde kunne gøre. Det skal være løbende. Jeg hører ofte folk sige, jeg gjorde alt det år siden eller (og jeg elsker bare denne ene) jeg er for travlt!
Selvudvikling er ikke noget du kan få i ét kursus eller et år, det er en løbende rejse. Kvæle din vækst, du vil kvæle dit liv. Men hvis du holde voksende, du vil udvide din horisont og med viden får du om dig selv og implementere, kan du kun blive et bedre menneske.
I min regelmæssig begivenhed opdatering, en bred vifte af personlige og professionelle udviklingsseminarer og workshops annonceres. Især, at vi har fremmet er Chris Howard gennembrud til succes. Vi var i stand til at sikre gratis billetter til abonnenter som annonceret. Denne begivenhed blev afholdt Australiawide. Har du gider at tage denne mulighed?
Du kan se hvis du grønne du er voksende, hvis du er moden du er rådne. Som nævnt i vores seneste nyhedsbrev, hvis du ikke får det bedre, vil du blive værre. Så hvad er du parat til at gøre for at få det bedre? Valget er dit.
Har en dejlig uge
Lorraine Pirihi

Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.