Hvorfor overskud og ikke en lønseddel skabe rigdom

Svaret på dette spørgsmål ligger i passiv indkomst faktor.
Som en medarbejder, der modtager en lønseddel regelmæssigt, vil de kun har den indkomst, som genereres fra deres arbejde.
Mulighed for en person at skabe indtægter, går ud over hans lønseddel uden ham lægge alt for meget arbejdstimer er den faktor, der adskiller en medarbejder stole på sin lønseddel alene end en medarbejder, der er baseret på hans lønseddel men også lykkedes hans regelmæssigt modtaget lønsedler godt for at skabe en anden indtægtskilde, som ikke meget afhængige af hans bestræbelser for at arbejde på flere arbejdspladser.
Én vigtig faktor til at overveje en medarbejder evne til at maksimere sin indtjeningspotentiale ved at bare stole på denne regelmæssige lønsedler ikke modtages fra hans arbejde, men også hans evne til at tildele en del af hans indtjening i investering og generere passiv indkomst fra dem.
En person, en almindelig medarbejder, siger arbejde som en Applikationsudvikler i et globalt kendte softwarefirma. Han hele tiden får de store projekter og i sidste ende stiger op corporate stigen i sit firma. Da han bliver forfremmet, så gør hans løn og frynsegoder, der går sammen med den. Til sidst, da hans indkomst stiger, gør så hans livsstil. Han har lige flyttet ind i en større lejlighed, løbende opgraderinger hans PC bærbare derhjemme, køber nye gadgets og andre ting, der vil øge sin levestandard. Historien slutter dog på hvordan han får de penge, der understøtter hans levestandard. Det er fra hans indkomst optjent fra hans arbejde som en Applikationsudvikler. Dette kaldes også arbejdsindkomst.
Mens enhver person kan forvente og ønske en stigende tendens i hans levestandard, hans lønseddel vil normalt forblive konstant for en stund medmindre han bliver forfremmet eller lander på et nyt job med en bedre løn sammenlignet med hans tidligere. Dette er den iørefaldende del af at gøre en levende og sigter for højere levestandard.
For at sige, at en person er nu i stand til at opretholde sin rettet levestandard, bør han kunne aflede nogle af sin lønindkomst fra sin lønseddel til at arbejde for ham. Når en del af sin lønindkomst er i stand til at tjene passiv indkomst, bliver cyklussen nu ved og ved. Passiv indkomst kan defineres som indtægter, der går til dig som er tjent ikke gennem dit arbejde inden for dit 8-timers skift, men
Spørgsmål nu er hvordan man kan gå ud over de regelmæssige lønseddel og gøre nogle dele af lønseddel arbejde at indtjene overskud for dig selv?
Nøglen ligger med at vide, hvordan man laver tjente besparelser tjene i vejen for overskud. Når en person laver nu hans penge arbejde for at tjene flere penge, er han nu i den proces at skabe overskud ud over hvad hans lønseddel kunne levere. Det er nu, hvad vi kalder passiv indkomst. Når en person tjene penge igennem hans aktuelle besparelser og investeringer placeringer og disse indtægtskilder er nu kan opretholde sin nuværende livsstil eller endda opgradere til højere levestandard, han nu teknisk skabe velstand for sig selv.
Der er forskellige måder for nogen at tjene hans penge arbejde for ham. Almindelige måder at gøre dette er at investere i fast ejendom, der sætter pris på i værdi, drive en forretning, eller ved at oprette investere forskellige finansielle instrumenter såsom aktier i aktier, investeringsforeninger og regering eller corporate bonds.
En person med mere tid kan sandsynligvis køre en lille forretning ved at udnytte sine optjente besparelser eller delvist søger hjælp fra banker til at finansiere hans virksomhed ved at opnå et lån. Som sin virksomhed får flere klienter og udvider, vil han kunne se forskellen kører en virksomhed giver ham end at arbejde for en almindelig lønseddel. En virksomhed, selv små i store bogstaver når køre gnidningsløst, vil helt sikkert tiltrække flere forretningstransaktioner og således ser sig selv til at udvide. I forhold til at være afhængige udelukkende på en lønseddel, kører en forretning, når vellykket kan give økonomisk uafhængighed og skabelse af velstand i det lange løb.
En person med formentlig mindre tid til at overvåge og drive en virksomhed kan formentlig vælge først ved at købe aktiver, der skaber indkomst for ham. Købe en fast ejendom, der kan omdannes til en kommercielle centrum, det vil generere lejeindtægter for ham er en måde man kan udnytte og bygge rigdom på fast ejendom. Købe fast ejendom på en undervurderet præmie og se potentialer på dens værdi til at værdsætte i det lange løb er også en god måde at udnytte den. Han kan sælge fast ejendom ejendom, når det sætter pris på i værdi, som ejeren ser, at det har nået sin potentielle værdi.
Det samme er tilfældet med investeringerne værdipapirer såsom aktier af lagre, regering eller corporate obligationer og investeringsforeninger. Værdien af disse aktiver, når det værdsætter giver en kan realiseres indtægt fra den indledende investering, som køberen afskallede ud, da han købte dem.
Hvad enten det er gennem at eje og drive en virksomhed, investerer i aktiver, som giver tilbagevendende indkomst såsom fast ejendom eller ved at købe investeringer værdipapirer, der sætter pris på i værdi, skulle dette give en person, der er villige til at tage udfordringen mod finansielle uafhængighed som han udvider sin kapacitet til at generere indkomst for sig selv, ud over sin sædvanlige lønseddel og sandsynligvis trække sig tilbage fra medarbejder-lønseddel cyklus og begynde på at opbygge sin rigdom.

Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.